Op vrijdag 7 juli organiseert de activiteitencommissie van de Heem onze halfjaaractiviteit. We brengen een bezoek aan de Regionale Omroep L1. Daar gaan we met eigen ogen zien hoe radio en tv-programma’s worden gemaakt. Na ontvangst met koffie/thee en vlaai bekijken we eerst een bedrijfsfilm. Aansluitend brengen we een bezoek aan de studio’s, technische ruimtes en de nieuwsredactie. De rondleiding duurt 1,5 uur.

We rijden met eigen auto’s en verzamelen op 7 juli om 12:30 uur op het parkeerterrein “De Drink” te Tegelen (bij de frietkraam). De kosten bedragen € 16,- per persoon, inclusief rondleiding, koffie/thee met vlaai en vervoerskosten. Een introducee mag mee voor € 25,-. Deze kosten graag bij aanmelding overmaken op bankrekening NL38.RABO.01505.26.202 t.n.v. de Heemkundige Kring onder vermelding van ‘Uitje L1’.

Omstreeks 17:00 uur zijn we weer terug in Tegelen. Voor degene die dit wil, kunnen we daarna genieten van een heerlijk koud/warm buffet bij De Gastronoom. De kosten voor het buffet bedragen € 18,50 per persoon (excl. drank) en kunnen ter plaatse worden afgerekend.

Om deel te nemen aan ons uitje naar Maastricht en/of het koud/warm buffet bij De Gastronoom is aanmelding vóór 1 juni verplicht met onderstaand formulier.

  Uw naam

  Aantal deelnemers

  waarvan introducee

  Uw email

  Mee naar L1 studio

  Kan rijden

  Neem deel aan buffet bij De Gastronoom

  Opmerkingen


  Let op! De bevestigingsmail kan bij ongewenste mail terecht komen.

  Geef een antwoord

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

  Plaats reactie