In de periode tot en met 20 mei as. kunnen medewerkers van Stichting Passiespelen het boek ‘Passiespel en tijdgeest’ van Willem Kurstjens en Carel van Nisselroy tegen een gereduceerd tarief van € 11,- bestellen (normale prijs € 15,-). Op maar liefst 240 pagina’s beschrijven Willem en Carel het ontstaan van de Passiespelen en ieder van de edities in hun tijdgeest, vanaf het Sint Franciscus Openluchtspel in 1927 tot het openlucht totaaltheater uit 2021. Het boek wordt eind mei verwacht.

De besturen van de Heemkundige Kring Tegelen en Passiespelen Tegelen willen mede met het aanbieden van dit boek tegen deze speciale prijs hun waardering uitspreken voor de geweldige inzet van alle mensen voor, op en achter de schermen.

  • Deze actie geldt alleen voor de medewerkers van Stichting Passiespelen.
  • De inschrijvingen via onderstaand formulier én de betalingen via bankoverschrijving dienen uiterlijk 20 mei te zijn ontvangen.
  • Per adres mag één exemplaar van het boek tegen de prijs van € 11,- worden besteld. Het is mogelijk meerdere exemplaren te bestellen tegen de prijs van € 15,- per stuk.
  • Na 20 mei ontvangen de medewerkers die een boek hebben besteld, instructies wanneer ze het boek / de boeken kunnen ophalen in De Doolhof.
  • Als je al eerder een exemplaar van het boek besteld hebt via de webshop van de Heemkundige Kring, dan kan je in onderstaand formulier je bestellingnummer doorgeven, zodat we de te veel betaalde € 4,- kunnen terugstorten.
  • Neem bij vragen over deze actie even contact op via mail of telefoon met Donña Doesborgh (Stichting Passiespelen, 06-41654522) of John Raijer (Heemkundige Kring Tegelen, 06-29381351).

Bestelformulier voor medewerkers Passiespelen

    Gewenst aantal exemplaren van het boek 'Passiespelen en tijdgeest'


    Door te klikken op 'verzenden' ontvang je een bevestigingsmail met een bankrekeningnummer van de Heemkundige Kring Tegelen. Mocht je de mail niet ontvangen, kijk dan even in je SPAM-map. Graag uiterlijk 20 mei het betreffende bedrag overmaken op dit rekeningnummer.