Deze actie is op zondag 23 mei afgesloten. Bestellingen van het boek ‘Passiespel en tijdgeest’ zijn nog mogelijk via de webshop

In de periode tot en met 23 mei as. konden medewerkers van Stichting Passiespelen het boek ‘Passiespel en tijdgeest’ van Willem Kurstjens en Carel van Nisselroy tegen een gereduceerd tarief bestellen. Op maar liefst 240 pagina’s beschrijven Willem en Carel het ontstaan van de Passiespelen en ieder van de edities in hun tijdgeest, vanaf het Sint Franciscus Openluchtspel in 1927 tot het openlucht totaaltheater uit 2021. Het boek wordt eind mei verwacht.

De besturen van de Heemkundige Kring Tegelen en Passiespelen Tegelen willen mede met het aanbieden van dit boek tegen deze speciale prijs hun waardering uitspreken voor de geweldige inzet van alle mensen voor, op en achter de schermen.

  • Deze actie gold alleen voor de medewerkers van Stichting Passiespelen.
  • De inschrijvingen én de betalingen via bankoverschrijving dienden uiterlijk 23 mei te zijn ontvangen.
  • Per adres mocht één exemplaar van het boek tegen de gereduceerde prijs worden besteld. Het is mogelijk meerdere exemplaren te bestellen tegen de prijs van € 15,- per stuk.
  • Na 23 mei ontvangen de medewerkers die een boek hebben besteld, instructies wanneer ze het boek / de boeken kunnen ophalen in De Doolhof.
  • Neem bij vragen over deze actie even contact op via mail of telefoon met John Raijer (Heemkundige Kring Tegelen, 06-29381351).