Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2022
14:30 - 20:00

Locatie
Botanische tuin Jochumhof

Categorieën


Op zaterdag 1 oktober brengen we een bezoek aan de botanische tuin Jochumhof! We krijgen daar twee korte rondleidingen en gaan daarna voor een gezellig samenzijn met een buffet naar Café Quatre Bras.

Om 14:30 uur worden we verwacht in de botanische tuin Jochumhof , Maashoek 2-B in Steyl. In de tuin krijgen we een rondleiding van twee gidsen. Een daarvan is ons lid Bart Faassen; hij neemt ons mee naar Tegelen in het Pleistocene tijdperk. Na drie kwartier nemen we een pauze en wisselt de groep van gids voor de volgende rondleiding.

Na de rondleidingen gaan we omstreeks 16:30 uur naar Café Quatre Bras, Roermondseweg 64 in Steyl. Hier hebben we een gezellig samenzijn én gaan we genieten van een heerlijk koud/warm buffet met o.a. diverse soorten salades, warm vlees en broodjes.

Om deel te nemen aan de rondleidingen en het buffet is aanmelding met onderstaand formulier verplicht. De kosten voor de activiteit bedragen € 11,50 voor leden. Ieder lid mag een introducée meenemen; introducées betalen € 19,-. De consumpties zijn voor eigen rekening.

  Uw naam

  Aantal deelnemers

  waarvan introducee

  Uw email

  Komt om 11.30 uur naar het parkeerterrein aan De Drink

  Kan rijden

  Opmerkingen

  Let op! De bevestigingsmail kan bij ongewenste mail terecht komen.