Ons lid Hans Bos beschikt over een gigantische hoeveelheid aan genealogische informatie over onder meer de inwoners van Tegelen en Steyl. Informatie dus van je opa en oma, diens opa en oma en ga zo maar door. In veel gevallen tot in de 18e eeuw. Periodiek plaatst Hans op deze pagina een nieuwe kwartierstaat van Tegelenaren die rond 1900 zijn geboren. In de kwartierstaten staan deze personen centraal, de zogenaamde kwartierdrager of proband(us). In de ‘schil’ er om heen staan de ouders, gevolgd door hun ouders, alle grootouders, betovergrootouders, en ga zo maar door. Bij elke generatie terug in de tijd, verdubbelt het aantal voorouders in het schema.

De Heemkundige Kring Tegelen heeft een werkgroep genealogie. Meer informatie over het deelnemen hieraan vind je hier.Wil je meer informatie over de kwartierstaten of stamboomonderzoek, mail dan met genealogie@hktegelen.nl.

Verder hebben we de gegevens uit de bidprentjes van meer dan 13.000 personen die in Tegelen en Steyl zijn geboren of overleden. Deze informatie vind je hier.

Door op de naam te klikken kan je de volgende kwartierstaten bekijken en eventueel downloaden:

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie