Datum/Tijd
Date(s) - 07/07/2023
12:30 - 19:30

Locatie
L1 Studio's

Categorieën


Op vrijdag 7 juli organiseert de activiteitencommissie van de Heem onze halfjaaractiviteit. We brengen een bezoek aan de Regionale Omroep L1. Daar gaan we met eigen ogen zien hoe radio en tv-programma’s worden gemaakt. Na ontvangst met koffie/thee en vlaai bekijken we eerst een bedrijfsfilm. Aansluitend brengen we een bezoek aan de studio’s, technische ruimtes en de nieuwsredactie. De rondleiding duurt 1,5 uur.

We rijden met eigen auto’s en verzamelen op 7 juli om 12:30 uur op het parkeerterrein “De Drink” te Tegelen (bij de frietkraam). De kosten bedragen € 16,- per persoon, inclusief rondleiding, koffie/thee met vlaai en vervoerskosten. Een introducee mag mee voor € 25,-. Deze kosten graag bij aanmelding overmaken op bankrekening NL38.RABO.01505.26.202 t.n.v. de Heemkundige Kring onder vermelding van ‘Uitje L1’.

Omstreeks 17:00 uur zijn we weer terug in Tegelen. Voor degene die dit wil, kunnen we daarna genieten van een heerlijk koud/warm buffet bij De Gastronoom. De kosten voor het buffet bedragen € 18,50 per persoon (excl. drank) en kunnen ter plaatse worden afgerekend.

De aanmeldtermijn voor deelname aan ons uitje naar Maastricht en/of het koud/warm buffet bij De Gastronoom is verstreken.