Datum/Tijd
Date(s) - 06/07/2024
11:30 - 17:00

Locatie
Océ Museum

Categorieën


Op zaterdag 6 juli organiseert de activiteitencommissie van de Heem onze halfjaaractiviteit. We brengen na een lunch bij Koffieschenkerij Genuujerie een bezoek aan het Océ Museum in Venlo.

Om 12:00 uur gaan we lunchen bij Koffieschenkerij Genuujerie, Sint Urbanusweg 77, Venlo. De lunch bestaat uit een soepje, 3 warme en 3 koude gerechtjes. Na de lunch gaan we gezamenlijk naar het Océ museum aan de Sint Urbanusweg 17 in Venlo. Het museum biedt een interactieve rondleiding die ons diep in de geschiedenis van Océ voert. De rondleiding begint met een korte film waarin de geschiedenis van Océ wordt uitgelegd. De tentoonstellingen laten zien hoe Océ-producten door de jaren heen zijn ontwikkeld en veranderd. Bezoekers kunnen de technologie van de Océ-producten van dichtbij bekijken. Hiertoe behoren o.a. een vroege printer, een drukpers en een 3D-printer.

Het is mogelijk om op eigen gelegenheid naar de Genuujerie te gaan. Rijd je met de auto en heb je plaats voor enkele leden? Of wil je met iemand meerijden? Laat dit dan bij de aanmelding weten. Dan zien we je om 11.30 uur op het parkeerterrein “De Drink” te Tegelen (bij de frietkraam).

Leden betalen € 20,- per persoon, niet leden € 25,-. Dit is inclusief rondleiding Océ museum en de lunch. Alle consumpties zijn voor eigen rekening. De kosten graag bij aanmelding overmaken op ons bankrekening NL38 RABO 0150 5262 02 t.n.v. Heemkundige Kring Tegelen o.v.v. ‘Halfjaarafsluiting’.

Om deel te nemen aan ons uitje is aanmelding vóór 24 juni verplicht. Dit kan via onderstaand formulier.

  Uw naam

  Aantal deelnemers

  waarvan introducee

  Uw email

  Komt om 11.30 uur naar het parkeerterrein aan De Drink

  Kan rijden

  Opmerkingen

  Let op! De bevestigingsmail kan bij ongewenste mail terecht komen.