Datum/Tijd
Date(s) - 28/02/2024
15:00 - 18:00

Locatie
Dörpshóes Rochus Steyl

Categorieën


Bij PLUS Verbeeten Op de Heide én PLUS Steyl wordt heftig verzameld. De stickeractie is een groot succes. Tot en met zaterdag 24 februari ontvangen de bezoekers van de supermarkten bij besteding van elke € 10,- een setje met vier plaatjes. Op zaterdag 24 en woensdag 28 februari organiseren de PLUS en Heemkundige Kring Tegelen ruilmiddagen.

De ruilmiddagen zijn beide dagen van 15.00 tot 18.00 uur. Op de 24e februari is de ruilmiddag bij huis van de wijk De Glazenap tegenover PLUS Verbeeten. Op woensdag 28 februari bij het Dörpshóes Rochus aan de Sint Sebastianusstraat. Op deze momenten kunnen de dubbele plaatjes geruild worden tegen die ontbrekende plaatjes, zodat het verzamelalbum compleet kan worden gemaakt.

Het verzamelalbum met de stickers van historisch Tegelen en Steyl is een initiatief van de beide PLUS supermarkten en de Heemkundige Kring Tegelen. De leden van de Heem hebben over 30 échte Tegelse en Steylerse onderwerpen de mooiste foto’s verzameld. Deze zijn voorzien van korte toelichtingen en gebundeld in het schitterende album. Van historische gebouwen tot levendige straattaferelen.