Ze zijn weer te koop: de echte Tegelse vlaggen én mokken met historische foto’s uit Tegelen, Steyl en Belfeld!

De vlaggen waren al een tijdje uitverkocht. Van de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) hebben we nu een nieuwe zending ontvangen met kwalitatief uitstekende vlaggen: kleurecht, UV-bestendig, wasbaar en neemt geen vocht op. De vlaggen van 1 bij 1,5 meter kosten maar € 17,50.

De mokken kunnen we aanbieden samen met PLUS Verbeeten. PLUS Verbeeten vierde namelijk afgelopen jaar haar 100 jarig jubileum en heeft deze serie van 7 verschillende mokken met Tegelse, Steylerse en Belfeldse historische afbeeldingen hiervoor speciaal laten maken. De mokken worden nu dus via de Heem aangeboden en kunnen gekocht worden per stuk of als gehele set. Informatie over de foto’s op de mokken vind je hier. En voor de prijs hoef je het niet te laten: de mokken zijn € 4,50 per stuk. Als je de gehele Tegelse en Steylerse set afneemt (dus 7 stuks), betaal je € 25,-.

De vlaggen, mokken en boeken die we via onze webshop aanbieden, zijn ook op maandagen, dinsdagen en vrijdagen tussen 14.00 en 16.00 uur te koop in het KOSO-pand op de hoek Grotestraat – St. Martinusstraat.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie