In januari en februari 2024 ontvingen de klanten van PLUS Verbeeten Op de Heide én PLUS Steyl bij iedere € 10,- een setje van 4 stickers. In het gratis verzamelalbum konden alle 262 stickers worden verzameld. Een groot succes! De 3.000 verzamelalbums waren snel weg en de inwoners van Tegelen en Steyl kwamen terecht in een echte verzamelwoede. De Limburger en Omroep Venlo besteedde er ook al aandacht aan. Het werd een schitterende actie waar jong en oud op een speelse wijze met de historie van ons mooie Tegelen en Steyl in aanraking kwam.

Diverse personen zijn nog op zoek naar een verzamelalbum. Mocht je nog een verzamelalbum over hebben, dan ontvangen we deze graag bij de KOSO. Wij zorgen dan dat deze terecht komen bij de mensen die nog op zoek zijn. Als je nog plaatjes mis, kom dan ook naar de KOSO. Daar helpen we graag om je album vol te krijgen. 

Het verzamelalbum met de stickers van historisch Tegelen en Steyl is een initiatief van de beide PLUS supermarkten en de Heemkundige Kring Tegelen. De leden van de Heem hebben over 30 échte Tegelse en Steylerse onderwerpen de mooiste foto’s verzameld. Deze zijn voorzien van korte toelichtingen en gebundeld in het schitterende album. Van historische gebouwen tot levendige straattaferelen.

Jong en oud spaart mee. De bewoners van het Annahuis aan de Sint Annastraat hebben, met dank aan de PLUS, hun album al bijna vol.

 

Op woensdag 27 december namen Thei en Marij het eerste exemplaar van het verzamelalbum met 262 schitterende plaatjes in ontvangst. Zelf staan ze ook op één van de plaatjes. De uitreiking van het album aan Thei en Marij vond plaats in de Sint-Martinuskerk in het bijzijn van onder meer Jan, Piet en Joop Verbeeten, Lars Janssen van PLUS Verbeeten, Gerald Peters van PLUS Steyl, Leon van Reijmersdal van Local Loyalty Group en de samenstellers van het album. De leden van de Heem hebben in 2023 over 30 échte Tegelse en Steylerse onderwerpen de mooiste foto’s verzameld. Deze foto’s zijn voorzien van korte toelichtingen en gebundeld in het schitterende album. Van historische gebouwen tot levendige straattaferelen. Met deze samenwerking tussen de PLUS Supermarkten in Tegelen en Steyl en onze vereniging is de lokale geschiedenis en boodschappen doen verenigd in een unieke spaaractie.

Onze voorzitter Frank Giesen: “De samenwerking met de lokale PLUS supermarkten biedt een fantastische gelegenheid om de lokale geschiedenis te delen en te waarderen. We hebben met enthousiasme samengewerkt om een diverse collectie samen te stellen die de unieke identiteit van Tegelen en Steyl weergeeft.”

Met dit album houden we veel mooie herinneringen en verhalen levend. Het album leidde tot interessante gesprekken tussen jong en oud. Met deze reis door de geschiedenis begint het enthousiasme, de nieuwsgierigheid en het besef dat het verleden veel te bieden heeft voor ons begrip van het heden en de toekomst.