Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/06/2018
11:00 - 17:00

Locatie
Vertrek vanaf Smidsplein

Categorieën


De Heemkundige Kring Tegelen bestaat 40 jaar. Zij wil dat ook de gehele Tegelse en Steyler bevolking hiervan kan genieten. Daarom heeft de Heem een gratis fietstocht georganiseerd door Tegelen en Steyl.

De deelnemers aan de tocht bezoeken enkele hoogtepunten van ons Tegelen en Steyl. Zo wordt de watertoren opengesteld waar, na een stevige klim, u kunt genieten van een prachtig uitzicht. U bezoekt Waterloo op een speciaal plekje. U ontdekt zaken die u wellicht nog niet bekend waren. De fietstocht is gekoppeld aan de kleine prijsvraag met enkele leuke prijzen.

En dat allemaal gratis, u aangeboden door de Heemkundige Kring. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 13.00 uur. Startpunt is de Smidstraat (Smidsplein) waar u ook de routebeschrijving ontvangt. Tijdens de fietstocht zijn enkele rustpunten ingebouwd waar u, door de Heem, een gratis kopje koffie/thee wordt aangeboden.

U kunt alleen fietsen of in groepen. Ook zonder aanmelding kunt u deelnemen: u ontvangt op de startlocatie de routebeschrijving, kunt de opengestelde bezienswaardigheden bezoeken én kunt deelnemen aan de prijsvraag.

Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Verwacht aantal personen (ongeveer)

Let op! De bevestigingsmail kan bij ongewenste mail terecht komen.