We hebben meer dan 200 leden binnen onze club. Als vereniging hebben we daarmee een enorme bron aan kennis van en over Tegelen en Steyl in huis. Als bestuur constateren we geregeld dat we veel van deze kennis nu niet inzetten, simpelweg omdat we ’t niet weten. Wekelijks krijgen we over uiteenlopende onderwerpen vragen binnen die we zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Sommige vragen kunnen we niet beantwoorden, terwijl er leden in onze vereniging kunnen zijn die hier wel een antwoord op hebben. Of juist leden die iets kunnen vertellen over een bedrijf, school, vereniging of wijk. Ook hebben we geregeld handjes of denkkracht nodig voor een bepaald project. Dan is het goed om te weten wat we in huis hebben om de vraag bij de juiste persoon neer te kunnen leggen.

Om inzicht te krijgen welke kennis we nu echt in huis hebben, hebben we een vragenlijst gemaakt. We hopen dat ieder lid deze vragenlijst zo volledig mogelijk invult, zodat we daarmee een goed beeld krijgen van de kennis die onze leden in huis hebben.

Met de informatie die je aanreikt gaan we uiteraard erg voorzichtig om. We geven je informatie niet aan derden én gebruiken dit alleen om bij specifieke vragen rechtstreeks contact met je op te nemen om te vragen of je ons kunt helpen. Uiteraard bepaal je op dat moment zelf of je ons wilt of kunt helpen. Je aangereikte informatie geven we niet aan derden.

Na het invullen ontvang je in je mailbox de gegeven reacties op de vragen. Het invullen van de vragenlijst is vrijwillig. Vul alleen in wat je wilt invullen. Scholen, bedrijven en verenigingen waar je bij bent geweest die buiten Tegelen en Steyl waren, zijn voor ons niet interessant en hoef je dus ook niet te noteren.

Wil je de vragenlijst liever persoonlijk met iemand van het bestuur samen invullen, dan kan dit uiteraard ook! Zijn er vragen, dan horen we het uiteraard graag!

[contact-form-7 id=”c1be99e” title=”Vragenlijst leden”]