Over twee maanden opent de vernieuwde Harmoniezaal aan de Posthuisstraat. Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles, Heemkundige Kring Tegelen en Seniorenomroep Venlo [voorheen TZBO] zijn samen op zoek naar oude filmbeelden. De mooiste worden verwerkt in een film over de verbouwing en de historie van de Harmoniezaal, ook wel bekend als zaal Thissen, zaal Verstraelen of Beej Frans en Agelies.

Beschik je nog over foto’s of filmbeelden van een van de vele activiteiten in de Harmoniezaal? Zoals de diverse vastelaovesfeesten, optredens van muziek- en dansgezelschappen, recepties, bruiloften, kerkdiensten, sportevenementen of overige activiteiten? We horen ’t graag. Het maakt niet uit of ’t beeld nu digitaal, op DVD, VHS, Super8 of andere dragers beschikbaar is. Stuur hiervoor een email naar info@hktegelen.nl en één van de leden van D’n Oeles, Heem of Seniorenomroep neemt contact met je op.

Na een grootse verbouwing gaan op 9 januari 2022 de deuren van de Harmoniezaal weer open. De afgelopen 15 jaar lag de feesttempel er stil en verlaten bij. In 2022 wordt de Harmoniezaal weer het kloppende hart van Tegelen. De mensen uit Tegelen en omstreken kunnen dan weer voor cultuur en educatie terecht in de grote zaal, het café of de kleinere vergaderkamers.

Foto: 50-jarig bestaan van Tiglieja in de Harmoniezaal in 1975

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie