Toine Ambaum

Op maandag 4 maart start Toine Ambaum, docent Limburgse dialecten, met een nieuwe een cursus ‘Tegels sjrieve’. In ons verenigingslokaal, het KOSO-pand Grotestraat 46 in Tegelen, wordt door Toine op acht maandagavonden de cursus gegeven. De cursisten krijgen de grammaticale spelregels van het Tegelse dialect onder de knie én inzicht in de rijke Tegelse woordenschat. Deze cursus is ondertussen vol. Als je je gegevens doorstuurt, nemen we contact met je op bij een volgende cursus.

Het is ook mogelijk een (digitale) thuiscursus te volgen. Dus vanuit huis de grammaticale spelregels van het Tegelse dialect onder de knie krijgen én inzicht krijgen in de rijke Tegelse woordenschat. De online cursus bestaat uit 9 lessen én een toets. Het tempo bepaal je zelf. De eerste les krijg je gratis. Daarna besluit je of je ook de rest van de cursus wilt volgen. Als je alle lessen én de toets wilt ontvangen, kost de cursus € 20,-.

Voor de lessen is het ‘Brónsgreun bukske’ van het Tegels dialect nodig; dit boekje kost € 14,95 en is te krijgen in onze webshop.

 

1 reactie

  1. Meug ich op de wachlies veur de volgende serie van deze cursus?

    Ich heb bijna 30 joar in Holland gewoend, dus ich ken waal get höllep gebroeke.

Reacties zijn gesloten.