Gisteren is het pand van Vossen-Breuers aan de Roermondseweg verfraaid met foto’s uit verleden en impressies van de toekomst. De Heemkundige Kring mocht de oude foto’s uit de sigarenfabriek van Vossen-Breuers aanleveren en voorzien van korte teksten. Daarmee is de uitstraling van het op te knappen monument voor de korte termijn verbeterd.

Komend weekend, 24-26 september, vindt er in het gebouw een openbare tentoonstelling plaats waar kunstprojecten van jonge, net afgestudeerde kunstenaars worden gepresenteerd. Wil je zelf een ronde maken door de tentoonstelling, dan hoef je je niet aan te melden en ben je welkom op vrijdagavond 24 september 19.00-23.00 uur of zaterdag 25 en zondag 26 september tussen 10.00-17.00 uur. Wil je een rondleiding, dan van te voren reserveren via: https://www.destinationunknown.nu/reserveren/

Het gemeentelijk monument wordt getransformeerd tot sfeervolle lofts; De Fabriek. Het aangrenzende terrein wordt omgetoverd tot een woonplek waar je het gevoel van de sigarenfabriek voelt; Het Domein. Op zaterdag 25 september tussen 10.00-12.00 uur zal er vanuit Venterra, Van Wijnen en Hauzer Makelaardij ook iemand aanwezig zijn. U bent dan ook van harte welkom voor vragen en informatie omtrent de nieuwbouwplannen De Fabriek en Het Domein.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie