Tijdens een storm in januari is een deel van de verlichting van het uurwerk van de St. Martinuskerk uitgevallen en losgeraakt. Voor de veiligheid is inmiddels de hele verlichting verwijderd.

Het parochiebestuur heeft veel telefoontjes en mails ontvangen. Veel mensen maken gebruik van het uurwerk om te zien hoe laat het is. Dit is nu in de avonduren niet meer mogelijk.

Inmiddels zijn er offertes opgevraagd voor het herstel van de verlichting. Herstelkosten zullen rond de 5000 euro bedragen. Uit eerder acties gehouden voor het uurwerk is een reservepotje van 1000 euro beschikbaar. Het parochiebestuur komt dus nog 4000 euro te kort.

Met een bijdrage van 10 euro van eenieder die regelmatig op de klok kijkt, komen we een heel eind!! We doen daarom een beroep op u allen om hieraan een steentje bij te dagen. Ook de Heem heeft ondertussen een bijdrage beschikbaar gesteld!

U kunt uw extra bijdrage overmaken op rekeningnummer NL25RABO0150503059 t.n.v. Parochie Federatie Tegelen, Steyl, Belfeld, p/a Bongerdstraat 2, 5931 NG Tegelen, o.v.v. bijdrage uurwerken Martinuskerk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie