Op onze pagina op Facebook (www.facebook.com/heemtegelen) plaatsen we geregeld historische foto’s. Deze hebben we geplaatst in diverse albums.

Zo hebben we van diverse Tegelse en Steylerse straatbeelden door de jaren heen een fotoalbum aangemaakt. Kijk maar eens op deze pagina van welke straten er foto’s te zien zijn op Facebook. Je herinneringen ontvangen we graag als reactie op de foto (via Facebook), of als mail naar info@hktegelen.nl.

4 reacties

  1. Goedenavond. Wat een mooie website hebben jullie!!! Zit er nu al een uur op rond te neuzen….
    Ik ben op zoek naar oude foto’s van Bergweg 20. Hebben jullie die misschien?

  2. Ik ben op zoek naar fotos van de meisjesschool jaren 1950 uit Steyl ik weet geen naam meer .
    Verder ben ik op zoek naar een foto van de Rozenstraat ik heb er gewoond op nummer 42 van 1947 t/m 1958.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie