Op 18 december as. verschijnt het boek ‘Van Jammerdal tot Ulingsheide’. Paul Seelen en Mat van Keeken hebben tientallen waargebeurde verhalen en sages over dit gebied tussen Tegelen en Venlo gebundeld in één schitterend boek. Het boek wordt uitgebracht door buurtvereniging Onderste en Bovenste Molen. Tot 18 december kan voor de speciale prijs van € 19,50 worden ingeschreven.
 
Lees over het verblijf van Duitse militairen in hotel De Bovenste Molen, de vuurman van de Onderste Molen, de pyromaan van het Jammerdal, de scheve watertoren van Tegelen, de speeltoestellen van Klein Zwitserland die door de Efteling werden ‘gekopieerd’, de smokkeltochten van De Baron, het défilé van de Ganzenstraat, Kleitremkes en Kiepkerkes en nog veel meer.
 
Inschrijven gaat door € 19,50 over te maken op rekeningnummer NL06 INGB 0006 4003 60 t.n.v. J. Schoenmakers Venlo o.v.v. “boek” en uw adres. Het boek kan na 18 december worden opgehaald bij Venlose boekhandel en Antiquariaat T Boekhuis aan de Grote Kerkstraat 19 in Venlo. Na 18 december kost het boek € 21,50.
Meer informatie over het boek en de schrijvers is te vinden op https://www.jammerdal.nl/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie