Op valentijnsdag werd in de Haandert de jaarvergadering gehouden van onze vereniging. Zo’n 55 leden waren aanwezig om het reilen en zeilen in onze vereniging te bespreken. Agenda, jaarverslag over 2016 en de notulen van de jaarvergadering van 22 februari 2016 waren in het vorige mededelingenblad meegestuurd. De leden stemden in met het jaarverslag 2016, het financiele jaarverslag 2016 en de begroting 2017. Met een bos bloemen werd afscheid genomen van de bestuursleden Hans Willemsen en Yolanda Coppers-Huys. Beide hebben zich respectievelijk 8 en 6 jaar fantastisch ingezet voor de vereniging. Jos Wolbertus en Petra Geraads werden herkozen. Tevens stemde de ledenvergadering in met de benoeming van Gé Jonkers en Frans Maas als nieuwe bestuursleden. Beiden waren al langer als aspirant bestuurslid aangesloten.

Na afloop van de jaarvergadering werd door Jos een interessante quiz verzorgd. De uitslag was als volgt: (1) Herman Meijboom, (2) Wiel Oehlen, (3) Marcel Dings, (4) Gé Jonkers, (5) Theo Halferkamps en (6) Chrit van Horck. De winnaars werden verblijd met een flesje wijn.

Het concept verslag van de jaarvergadering van 14 februari 2017 is hier te lezen.

1 reactie

  1. De Tegelen encyclopedie onlangs gelezen, Jezusmiena wat een missers!!! Zoals Joes van Petatte Nelke zou in 1895 bij de Globe gewerkt hebben. Die bestond toen nog niet!!! Mvg Geert Konings.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie