Marcel Dings en Frank Poeth komen binnenkort met een boek over het militaire leven van de veelbesproken Tegelse kasteelheer baron Joachim Reinhold Von Glasenapp. Ze doen al lang onderzoek naar het leven van de hoofdpersoon, om zo het werkelijke verhaal over zijn leven boven water te krijgen. Dit leidde tot diepgaand onderzoek in diverse bronnen, zelfs tot in Münster, Stuttgart en Berlijn aan toe.

Omdat het in 1996 heropgerichte Frei-Regiment Husaren von Glasenapp dit jaar 25 jaar bestaat, vonden ze het tijd worden om de veelheid aan gevonden militaire informatie tot een logisch geheel te smeden en in haar historische en militaire context te plaatsen. Dit resulteerde in een prachtig boekwerk dat 224 pagina’s telt en meer dan 150 afbeeldingen en foto’s heeft, meest in kleur. Het boek heeft een harde kaft en is geschreven in het Nederlands en het Duits. Het wordt op 23 oktober gepresenteerd en is daarna in enkele winkels verkrijgbaar. De prijs is € 27,50.

Bij voorintekening vóór 1 oktober met onderstaand formulier kost het boek slechts € 24,-.

  Bij voorintekening kost het boek € 24,- per stuk.
  Gewenst aantal exemplaren van het boek 'Het militaire leven van Joachem Reinhold von Glasenapp'

  Hoe wens je het boek te ontvangen?


  Na het klikken op 'verzenden' ontvang je een e-mail met bankrekeningnummer. Let op: deze email kan bij de SPAM terecht komen. Na betaling van het verschuldigde bedrag is je voorintekening definitief.

  Geef een antwoord

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

  Plaats reactie