Ons nieuw boek is beschikbaar in onze webshop, bij de KOSO en via de boekhandels: een wandelgids met vier mooie routes langs de Tegelse en Steylerse rijksmonumenten. Veel van deze monumenten zijn verscholen in groen. De looproutes voeren je langs tientallen verborgen juweeltjes. Maak een rondje over het terrein van kasteel Holtmühle, door de tuinen van de paters op Steyl of over de Tegelse begraafplaats.

Net het als Rijksmonumentenboek Kerken, kloosters en kastelen is deze wandelgids geschreven door Gertie Schouwenberg en zijn de monumenten gefotografeerd door Adriaan de Roode. Het boek Kerken, kloosters en Kastelen was in 2020 binnen drie weken uitverkocht en werd in 2021 opnieuw gedrukt. Het is ook nog te verkrijgen in de webshop van de Heem én bij de boekhandels. Om de monumenten makkelijker te vinden, verschijnt de wandelgids Hoven, tuinen en parken.

Bestellen kan via onze webshop óf bij de KOSO (hoek Grotestraat – St. Martinusstraat). Voor slechts 5 euro is het handzame, 44 kleurenfoto’s  en 48 pagina’s tellende boekje in zakformaat, van jou. In Tegelen en Steyl bezorgen we gratis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie