Ties Poeth, zoon van Heem-oprichter en eerste voorzitter Piet Poeth, heeft voor de leden van de Heem een speciale actie. Zijn nieuwste boek met papiersnijkunst van onder meer Steyl met de (werk)titel “Een collectie dieren ‘op’ Steyl” kan met een aanzienlijke korting worden aangeschaft. Daarbij geeft Ties ook een rondleiding door zijn expositie in het Missiemuseum en kan hij vragen over de expositie beantwoorden.

Leden van de Heem kunnen het boek tot 18 februari aanschaffen voor € 17,50 in plaats van de reguliere prijs van € 25,-. Inschrijven kan met onderstaand formulier.

In 170 papiersnijkunstwerken beeldt Poeth in de tentoonstelling Uit papier gesneden niet alleen typische dorpsgezichten van Steyl uit. Bijzonder is zeker ook de collectie dierenfiguren. In het boek komen alle werken uit de expositie terug en zijn ook bijdragen opgenomen van een aantal bekende oud-inwoners van Steyl. Zo schrijft dichter Daan Doesborgh een tekst en levert ook virologe Marion Koopmans een bijdrage.

Het boek verschijnt naar verwachting 18 februari. Voor de geïnteresseerden wordt daarna ook de rondleiding gepland. De expositie in het Missiemuseum loopt tot eind mei 2022.

  Bij voorintekening kost het boek € 17,50 per stuk (i.p.v. € 25,-).
  Gewenst aantal exemplaren van het boek “Een collectie dieren ‘op’ Steyl”

  Over de mogelijke rondleiding en overhandiging/verzending van het boek nemen we nog contact met je op.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Na het klikken op 'verzenden' ontvang je een e-mail met bankrekeningnummer. Let op: deze email kan bij de SPAM terecht komen. Na betaling van het verschuldigde bedrag is je voorintekening definitief.

  Geef een reactie

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

  Plaats reactie